“Tica Trkačica” dotrčat će u Muzej grada Trogira u Noći muzeja 2018.!

Noć muzeja obilježit će se i u Trogiru u petak, 26. siječnja

Trinaesta Noć muzeja održat će se ove godine u petak,  26. siječnja, pod olimpijskim geslom Važno je sudjelovati i glavnom temom Muzeji i sport – brže, više, jače…/citius, altius, fortius….
 
Muzej grada Trogira i ove će godine prigodnim programima obilježiti ovu manifestaciju – planirane su radionice za djecu, košarkaška utakmica na glavnom gradskom trgu, projekcija kratkog dokumentarnog filma s temom trogirskog sporta, zajedničko gledanje polufinalnih utakmica Europskog rukometnog prvenstva, stručno vodstvo stalnim postavom, kao i tradicionalna tombola…


Krenimo redom – Radionice “Tica Trkačica” održat će se u Muzeju grada Trogira u petak, 26. siječnja 2018. ujutro u 9:00 te poslijepodne u 18:00 sati. Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen zbog čega molimo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje voditeljici radionica Goranki Tomaš na na e-adresu gogtomas@gmail.com, broj telefona 021 881 406 (birati 6) ili broj mobitela 099 670 7159.

Detaljnije informacije o drugim programima donosimo uskoro, a detalje o radionici “Tica Trkačica” saznajte na ovom linku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0