Thompson žestoko odgovorio gradonačelniku Knina: “Pozivamo Marka Jelića da dokaže tvrdnju da je Grad Knin platio 600.000 kuna za proslavu Oluje”

Poznato je da otkada je Marko Jelić gradonačelnik grada Knina da je 2017. godine, više puta izjavljivao kako je Thompson ni manje ni više nego šovinist! Isticao je kako mu smetaju neke njegove pjesme, a ponajviše pjesma "Bojna Čavoglave” - tvrdi menadžment Marka Perkovića Thompsona.


Thompsonov menadžment uputio je odgovor gradonačelniku Knina Marku Jeliću povodom članka koji je nedavno izašao u Slobodnoj Dalmaciji. Menadžment ovog pjevača tvrdi da kninski gradonačelnik laže te ga poziva da javnosti pokaže dokaz kome je Grad Knin platio proslavu Oluje 2016. godine.


Javno pismo prenosimo u cijelosti i autentično:

Dragi prijatelji,

svake godine u ovo vrijeme pa tako i ove, od strane lijevih medija započinju napadi na Thompsona u vezi njegovog nastupa na Dan pobjede. Ovoga puta partijsku zadaću kako bi odradili taj pripremni zadatak dobila je Slobodna Dalmacija. Krenuli su s bombastičnim naslovom “Thompson posvadio Kninjane” i tekstom na dvije stranice koji vrvi od pokušaja manipulacije i neistina.

Thompson nikoga nije posvađao niti je po prirodi svađalački tip kako ga novinarka Slobodne Dalmacije želi prikazati. Niti jedan kontakt ni razgovor nije imao s gradom Kninom ili s bilo kime u vezi ovogodišnje proslave Oluje u Kninu.

Naravno, u potpunosti demantiramo gradonačelnika grada Knina Marka Jelića koji u članku kaže, citiramo:“Thompson je za koncert 2015., za troškove pozornice i prateće tehničke usluge, tražio 300 tisuća kuna. A već 2016. ti su troškovi bili veći od 600 tisuća kuna!”.

Inače je poznato da mrzitelji Marka Perkovića Thompsona kada nemaju što drugo, tada započnu baratati i mahati velikim ciframa kako Thompson tobože “puno košta” u nadi kako bi ga iskompromitirali u narodu.

Marko Jelić, gradonačelnik Knina

Mi znamo, a znaju to i svi u gradu Kninu da 2016. godine Grad Knin nije dogovarao nastup s Thompsonom već je sve bilo u organizaciji HRT-a pa bi od gospodina Jelića bilo poštenije da se izjasni kome je dao tih 600 000 kuna, Thompsonu ili Hrvatskoj radioteleviziji?

Ovim putem pozivamo gradonačelnika Knina, gospodina Marka Jelića da potkrijepi svoje tvrdnje i javno objavi dokaz o tome kome je Grad Knin 2016 godine platio 600 000 kuna za proslavu Oluje??? Thompsonu sigurno nije pa je time ponovno namjerno lagao kako bi izbjegao kazati istinu, a istina je da je 2016. godine Thompson nastupio u sklopu HRT-ovog programa s nekoliko pjesama i da je produkcija i svi troškovi išli njima, a ne Thompsonu.

Poznato je da otkada je Marko Jelić gradonačelnik grada Knina da je 2017. godine, više puta izjavljivao kako je Thompson ni manje ni više nego šovinist! Isticao je kako mu smetaju neke njegove pjesme, a ponajviše pjesma “Bojna Čavoglave”! Tu se je Marko Jelić jasno svrstao među Thompsonove progonitelje i one koji ne žele slaviti Dan pobjede onako kako to žele Kninjani i Hrvatski Narod, u najvećoj simbolici Oluje, a to je Knin.

Gradonačelnik Knina Marko Jelić kao i još neki pojedini političari ne žele shvatiti da se Oluja tamo gdje je Thompson neće slaviti bez pjesme “Bojna Čavoglave” koja je velika simbolika toga dana i cijeloga Domovinskog rata i ne možemo razumjeti kakva bi to bila proslava Oluje na Thompsonovom koncertu bez pjesme “Bojna Čavoglave”? Možda Oluja srama? Ne, mi se nemamo čega sramiti kao što se nemaju čega sramiti ni naši branitelji.

Kao i svake godine pa tako i ove, Thompson poziva cijelu Hrvatsku da na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu, Oluju proslavimo u svakom mjestu diljem Lijepe naše.

Gdje će Marko Perković Thompson nastupiti ove godine 05.08.2019. prvi će te saznati na našim stranicama.” – stoji u priopćenju koje je potpisao menadžment Marka Perkovića Thompsona.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime