Testiranje na koronu od idućeg tjedna u još jednom dalmatinskom gradu

Otvaranjem punkta za testiranje omogućeno je da pacijenti s lakšim simptomima ne moraju putovati u obližnje gradove te brže dijagnosticiranje i veći broj testiranih osoba


Stožer civilne zaštite Grada Vrgorca objavio je da će se testiranje na COVID infekciju od sljedećeg tjedna obavljati i u tom gradu.


Nakon mnogobrojnih upita građana te u razgovorima s liječnicima opće prakse o mogućnosti testiranja na COVID infekciju, načelnik Stožera Civilne zaštite Grada Vrgorca Mile Herceg je uputio dopis Nastavnom zavodu za javno zdravstvo SDŽ te je zatražen što skoriji sastanak.

– Zahvaljujemo se ravnateljici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo prim. dr. sc. Željki Karin na današnjem dolasku i pomoći pri formiranju lokacije i punkta za testiranje na COVID infekciju. Punkt za uzimanje uzoraka će se nalaziti u sklopu Doma zdravlja u Vrgorcu, te će se isti obavljati utorkom i petkom u vremenu od 7 do 8 sati ujutro, a po potrebi i dulje.

Otvaranjem punkta za testiranje omogućeno je da pacijenti s lakšim simptomima ne moraju putovati u obližnje gradove te brže dijagnosticiranje i veći broj testiranih osoba na području Grada Vrgorca, a i okolnih mjesta – poručio je lokalni Stožer.

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
3
Grrr
2
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime