Stožer CZ Grada Trilja: Pozivamo sugrađane na odgovornost i suradnju

Trilj je danas zabilježio 33 nova slučaja zaraze koronavirusom


Stožer civilne zaštite Grada Trilja osvrnuo se na današnju brojku zaraženih koronavirusom s područja Trilja te pozvao građane na odgovornost i suradnju.


‘Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije Grad Trilj bilježi 33 nova slučaja zaraze virusom COVID-19. Uz Grad Trilj zabrinjavajuće brojke bilježe i susjedni gardovi i općini čime se nastavlja nepovoljna epidemiološka situacija u Cetinskoj krajini kao i cijeloj Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Molimo građane da shvate ozbiljnost situacije i da u iščekivanju novih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite poštuju one koje su svima poznate, a to su nošenje maski u svim zatvorenim prostorima i držanje propisanog razmaka. Također apeliramo na građane da se ne okupljaju bez potrebe u većim skupinama, a privatna druženja potrebno je svesti na uži obiteljski krug.

Molimo i osobe koje dobiju pozitivan test na virus Covid-19 da prijave sve svoje kontakte, a osobe koje su navedene kao kontakti da poštuju mjeru samoizolacije kako bi sačuvali zdravlje svojih sugrađana.’

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
0
Molim?
2Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime