No7byšimekovačević krenuo je još jedan korak naprijed na svom modnom putu – krenuo je stazom recikliranja.

Veliki dio kolekcije napravljen je od recikliranog materijala i to od kolekcije koja je bila predstavljena na ovogodišnjoj Monturi dok je tek mali dio materijala nov.

Svoju novu modnu priču približio nam je sam autor, Šime Kovačević.

– Kako napraviti još jedan korak naprijed, kako uokviriti ljepotu Dalmatinke, ali i dalmatinskog krša?

Uzeo sam četiri različita modela, ma kako sad to grubo zvuči, zapravo četiri različite Dalmatinke po mnogo čemu, ali opet u jednoj stvari su iste, znaju što žele u životu. Odjeća je upravo rađena za njih četiri, za njihove osobnosti.

Mirta Šurjak u svijetloplavom, upravo kakva je njena narav: vesela, razigrana, ali zanimljivo je da je u printu zmija, a takva je Mirta poslovno – ujeda za sportsku pravdu i naravno Hajduk.

Sandra Tahirović – kuharica, ali i vlasnica restorana, kao i njena jela sofisticirana s malom dozom otkačenosti – upravo na haljini su ti volani spojivo nespojivi.

Nensi Očašić – mlada poduzetnica -poljoprivrednica, neukrotiva karaktera baš kao i njena haljina, inače napravljena od recikliranog materijala.

I na kraju Dora Vlajić, čista elegancija, mirnoća.

Krajobraz: divljina žrnovničkog kamenoloma, duh splitskog stadiona, tišina mora i nove splitske četvrti u nastajanju. To je zapravo nova priča no7bysimekovacevic – sve pod motom “sve je u oku promatrača” – govori nam Kovačević.

Uživajte u fotografijama prekrasnih Dalmatinki u No7byšimekovačević kreacijama.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime