SRETAN ROĐENDAN, CURE Marjanke utakmicom i prigodnim programom obilježile 15. rođendan

Bio je to jedan veliki dan u životu Marjana, ali klub ide dalje, ova cijela godina bit će u znaku 15. rođendana

Kiša je bila neumoljiva, ali one su još jednom bile jače, proslavu 15. rođendana ŽNK Marjan vremenske prilike nisu pokvarile. Igralo se u Poljudu, najprije su najmlađe “Marjanke” odigrale dvoboj protiv Hajdukove generacije 07′ da bi se nakon toga prva ekipa trenera Ivice Matića suprotstavila splitskim pjevačima. Puno simbolike bilo je u tom susretu, na proslavi 1. rođendana ŽNK Marjan je igrao protiv Split Stars Teama, petnaest godina kasnije opet su se na travnjaku našli isti rivali. Rođendansko slavlje nastavilo se u Bijelom salonu na Poljudu, Hajduk je pomogao proslavu ŽNK Marjana, koji živi i radi u Poljudu i u pogonu ima stotinjak igračica.


– Zadovoljstvo mi je čestitati vam rođendan – kazao je Hajdukov predsjednik Ivan Kos, koji je darivao Marjanke, a na proslavu je došao u društvu trenera Željka Kopića.

Poklonom mu je uzvratila predsjednica Mirta Šurjak, baš kao i Siniši Alebiću, legendi malog nogometa, koji je stigao iz Chicaga i donio darove njegove Adrie RWB. Inače, Alebić je i veliki donator ŽNK Marjana. Na prigodnom domjenku okupilo se preko sto uzvanika, “Marjanke” svih generacija, prijatelji kluba, darivani su ljudi, koji su svih ovih godina na razne načine pomagali klubu…

– Ovo je naša obitelj, hvala vam svima – sjao je od sreće Jozo Pirić, alfa i omega Marjana, koji je osnovao klub, a ovom proslavom doživio je svoj veliki trenutak.

– Vjerujem da gradimo stabilan klub, idemo naprijed svakim danom – dodala je predsjednica Šurjak pred brojnim uzvanicima, roditeljima igračica, koji s klubom žive svakodnevno.

Bio je to jedan veliki dan u životu Marjana, ali klub ide dalje, ova cijela godina bit će u znaku 15. rođendana. Najavljena je i klupska himna za koju je tekst i glazbu napisao Dado Pastuović, aranžman potpisuje Željko Šparmajer, a pjesmu izvodi Sandra Torlak i zbor igračica i roditelja. A dok je trajalo rođendansko slavlje iz Barcelone se javio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i donirao klubu 15 tisuća kuna.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0