Kako su javili bosanskohercegovački mediji, hrvatska policija pronašla je u ponedjeljak 24-godišnju Tamaru Pavlović iz Viteza, kojoj se nekoliko dana ranije izgubio svaki trag.

Djevojka je pronađena živa i zdrava u večernjim satima, a nalazila se u jednom makarskom hotelu.

Prethodno je pet dana bila nepoznata njezina lokacija nakon što je isključila mobitel i prestala se javljati obitelji, a razlozi zbog kojih je 24-godišnjakinja odlučila ‘nestati’ za sada nisu poznati.3 KOMENTARI

  1. Pozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je ova zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlučio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogućnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da sam dobio moj zajam dobrog zdravlja i sa manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)

  2. Pozdrav svim kretenima koji čitaju spam. Moje ime je Tonči Mujkič, ima san maloga. Onda san se obratija barba Maminju iz Međugorja, da san mu 100 ojra, on se molija za mene Gospi, koja mi je smanjila stres i povečala moga, koji sad ima oko pola metra. Obratite se Maminju na emajl maminjo@medjugorje-gospa.net a u sabdžekt stavite Oču velikoga Gospe ti

  3. šteta bi bilo da tako mlada djevojka poput Tamare nestane bez razloga i iskljući mobitel.Bar je otišla u Hrvatsku i to Makarsku.Ona je Hrvatica iz Viteza.Biće je gor imala težak život pa došla u Dalmaciju.Neka su je našli,no u većini slučajeva nestale osobe ne nađu ili nađu mrtve Tamari se posrećilo.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime