Polako se odbrojavaju posljednji dani aktualne 2018. godine koju će Makarani i svi gosti našeg grada podno Biokova bučno ispratiti u ponedjeljak 31. prosinca u Božićnom gradu, kojem će vrhunac cjelodnevnog programa biti koncert Mladena Grdovića.

Dok je zadarski pjevač i veliki zabavljač već pred koji dan najavio da se možemo nadati ‘fešti do jutra’, sada je poznata i cjelovita satnica novogodišnjeg programa u kojem se nakupilo sadržaja za sve generacije.

Tako će najmlađi imati priliku Novu godinu odbrojavati već u podne, nakon programa koji u 11 sati otvara dječja predstava Studija Suncokret ‘Što ću biti kad odrastem’.

Od 18 sati započinje glazbeni Magic Time Vinyl Festival u režiji petero DJ-eva iz imotske udruge Vinyl, dok se makarski pjevač Mario Roso, koji će zajedno s bendom zagrijati atmosferu na platou Osejave, na pozornicu penje u 21 sat.

Naposljetku, zvijezda večeri Mladen Grdović na programu je u 23 sata, a uz brojne hitove dalmatinske glazbe posjetitelji će se zabavljati do oko 1 sat iza ponoći, od kada ‘kormilo’ ponovo preuzima udruga Vinyl.

– Zabavljat ćemo vas sve  do jutra ja i moja grupa Romantic. Veselim se dolasku i neka bude lijepo vrijeme, voli vas vaš Mladen Grdović – poručila je zvijezda novogodišnjeg programa makarskoj publici.DJECO, SVI NA DOČEK U BOŽIĆNI GRAD Fešta počinje u 11 sati 31. prosinca

Najmlađi Makarani ove godine imaju svoj doček Nove. Plato na Osejavi već u 11 sati 31. prosinca bit će ispunjen dječjim veseljem zbog velike fešte koju Grad Makarska i makarska Turistička zajednica organiziraju samo za njih.

Za znatiželjna dječja lica Studio Suncokret u 11 sati priređuje predstavu ‘Što ću biti kad odrastem’. U isto vrijeme radosti neće nedostajati na klizalištu koje priprema iznenađenje.

Odbrojavanje posljednjih sekunda stare godine i dolazak Nove je u 11,30 sati. Točno u podne počinje najveća fešta za makarsku djecu, proslava 2019.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime