Naše, a svjetsko” naziv je nove kampanje brenda no7bysimekovacevic. Ovaj put okrenuo se prema Dalmatinskoj zagori, još uvijek sačuvanoj ljepoti prirode, ali i ženama.

– Kada sam prvi put vidio Nensi i Doru, shvatio sam da je to zapravo ta prirodna ljepota Dalmatinke o kojoj govori cijeli svijet još od vremena kada nas je na svjetskom izboru ljepote predstavljala Fani Čapalija. Dalmatinke su jedne od najljepših žena na svijetu – barem tako tvrde mnogi i po tome smo poznati – kazao nam je splitski modni kreator Šime Kovačević.

Nensi Očašić iz Gata, udata i majka trogodišnjaka i Dora Vlajić iz Žrnovnice, jednostavno su prirodno lijepe žene bez silikona i filera, obdarene oblinama, nisu obične vješalice za odjeću, kako propagira modna industrija i ono što ih itekako krasi je to što obje imaju svoj stav o životu.

– Ono što je mene i fotografa jako iznenadilo, one su bez ikakvog iskustva pred kamerom fotoaparata bile dvije profesionalke koje kao da su imale utakmice i utakmice u poziranju. I kad se njihova prirodna ljepota spojila s ljepotom ranča s konjima iznad Žrnovnice, koji već tri godine drži Denis Zeljko, jednostavno se stvorila prekrasna dobitna kombinacija – govori nam Kovačević.

Kaže da je ovo tek početak otkrivanja ljepote koju imamo i na koju često zaboravljamo.

– Danas je ljepota žene umjetna, dok tu pokraj nas stasaju najljepše žene svijeta u najljepšem dijelu svijeta – zaključuje Kovačević.

U nastavku uživajte u fotografijama i ljepoti autohtonih ljepotica:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime