Split: Tjedan viktorijanskog doba u Klubu Zona

U prva četiri dana travnja održat će se aktivnosti "Tjedna viktorijanskog doba"

U prva četiri dana travnja u Klubu Zona održat će se aktivnosti “Tjedna viktorijanskog doba”. Djevojke koje čitaju i Udruga Toma Arhiđakon sudionike će kroz predavanja, radionicu i tematsko druženje odvesti na putovanje u viktorijansku kulturu, književnost, modu i svakodnevnicu.


Prvog dana travnja i prvog dana “Tjedna viktorijanskog doba”, od 18 sati, održat će se tri polusatna predavanja – “Svijet viktorijanskog doba”, “Književnost i umjetnost viktorijanskog doba” te “Zanimljivosti viktorijanskog doba”.

Program se nastavlja u utorak, 2. travnja, u 19 sati uz predavanje “Žene u viktorijansko doba”, nakon čega će se u 20 sati održati i prigodna “Književna čajanka” uz raspravu o djelu “Jane Eyre” (Charlotte Brontë).

U srijedu, 3. travnja, u 18 sati održat će se besplatna “Radionica viktorijanske frizure” za koju su rezervacije mjesta dostupne putem prijavnice na klubzona.net, a u 19:30 počinje predavanje “Stvarni i fiktivni viktorijanski horori” na kojem gostuje Erik Lončar.

Aktivnosti “Tjedna viktorijanskog doba” u Klubu Zona završavaju na modnoj pisti, u četvrtak, 4. travnja, u 19 sati uz “Victorian cat walk” i predavanje o viktorijanskoj modi – najavljuje Lukrecija Perišić, jedna od organizatorica, napominjući da će se u srijedu, 3. travnja, u 18 sati u Marulus caffee baru održati i “Kviz o viktorijanskom dobu”.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime