Splićanin Zoran Erceg pozvao je građane preko Facebooka da udijele negativnu ocjenu na Googleu kao i negativnu recenziju kafiću za kojeg tvrdi da je u njemu puštana snimka Loreninog zlostavljana, a da su prisutni tada pljeskali dok je Darko Kovačević “Daruvarac” udarao 18-godišnjakinju u glavu.

“Žalosno je što mlade djevojke iz obližnje škole i dalje dolaze u taj krvavi kafić. Neka vrsta zadarskih sotonista se tamo okuplja. Ako se pitaš što možeš napraviti prema kafiću čiji je vlasnik/vlasnica skrivali zlostavljanje mlade zadarske djevojke napiši im negativnu recenziju jeziku kojeg poznaš. Daj im negativnu ocjenu na Googleu. Poželjno je da /tko zna) pišete na stranim jezicima kako bi i turisti znali da tamo ne ulaze” – poručio je Erceg.

Podsjetimo, radi se o kafiću Chillout u Zadru, u kojem je brutalno pretučena 18-godišnja Zadranka dok su gosti samo gledali.

Facebook stranica ovog kafića zatrpana je porukama ljutitih korisnika.

“Ako ste gošća kafića i mlati vas nabildana muškarčina, diskrecija vam je zajamčena… Ekipa će pojačati glazbu i staviti čepove u uši” – glasi komentar jednog korisnika.

“Izbjegavajte ovo mjesto. Mogli bi vas pokušati ubiti” – glasi drugi.

“Vlasnici ovog mjesta pokušali su zataškati stravičan slučaj nasilja i pokušaja ubojstva. Jedan od njihovih gostiju, navodno i prijatelj, brutalno je pretukao svoju djevojku u kafiću dok su oni samo stajali i gledali. Nitko nije pomogao, nitko nije pozvao policiju. Nitko nije uopće reagirao dok je on govorio da je zapravo želi ubiti. Nikad ne idite tamo, nikad”- piše jedna korisnica.

Za srijedu je najavljen novi mirni prosvjed građana u znak potpore pretučenoj djevojci.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime