U sklopu humanitarne akcije “Za Hrvatsku reprezentaciju beskućnika” održava se nekoliko kulturnih i glazbenih događanja s ciljem da se prikupe novčana sredstva za kupnju sportske opreme Hrvatskoj malonogometnoj reprezentaciji beskućnika koja sredinom studenog nastupa na Svjetskom prvenstvu beskućnika u Meksiku.

Zahvaljujući pojedinim lokalnim zajednicama, tvrtkama i organizacijama uspješno su kupljene zrakoplovne karte dok je smještaj osiguran od strane organizatora. Nažalost, naši reprezentativci nemaju iste uvjete kao i oni koji su nastupili na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dvaput dnevno igrat će u jednom setu dresova, a da ne govorimo kako nedostaje i ostale sportske opreme kao što su: trenirke, štucne, tenisice za umjetnu travu, sportske majice, rukavice za golmana i još mnogo toga.

Ako u utorak, 30.10. ne budete dobre volje, znamo što će vas oraspoložiti. U amfiteatar MKC-a Split u zgradi Doma Mladih stiže jaka postava “SplickeScene” koji će vas zasigurno nasmijati do suza. Njihovi stand-up nastupi u pravilu su rasprodani, pa se u ovom većem prostoru nadamo da nitko osim njih neće ostati na nogama. Ulaz je za sve slobodan, a na vratima će biti postavljena kutija za humanitarne donacije.

Humanitarni program se nastavlja u subotu 03.11. kada nas čeka Disco večer u Judinom drvu, a za glazbu je zadužen DJ Miro. Upad je 30 kuna, a pola prikupljenih prihoda ide u humanitarne svrhe. Akcija se završava u utorak 06.11. u Klubu Zona gdje će se održati humanitarna aukcija fotografija dalmatinskih fotografa.

Svi su pozvani da svojim dolaskom i donacijom pomognu u realizaciji ove akcije. Ako nemate priliku sudjelovati u akciji, svoju donaciju možete uplatiti i na žiro račun humanitarne akcije:

KentBank d.d.
IBAN: HR6741240031530000117

Više informacija pronađite na Facebook stranici humanitarne akcije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime