Poznati splitski novinar, dopisnik HRT-a, a odnedavna i modni kreator Šime Kovačević, na jučerašnjoj 304. Sinjskoj alci predstavio je svoje nove kreacije. Čak tri kreacije nosila je sinjska gradonačelnica Kristina Križanac, a jednu njegova kolegica s HTV-a Regina Zubanović.

– I ove jučerašnje tri kreacije namijenjene su osobama koje pomiču granice. Ovaj put nosile su ih dvije snažne žene koje u svom poslu pomiču granice. Stavio sam ih u jednu drugu situaciju u kojoj sam, nadam se, uspio pokazati tu njihovu kako vanjsku tako i unutarnju ljepotu – romantiku. Za svečanu ložu gradonačelnica Sinja Kristina Križanac nosila je haljinu koja pristaje njenom temperamentu, bila je jednostavno rimska boginja – snažna, a prije svega pravedna – mitska. Druga kreacija kao i ona od kolegice Regine Zubanović odaje eteričnost njihovih duša.

Ono što me jučer posebno oduševilo i iznenadilo jesu i više nego pozitivne reakcije javnosti, ali i mojih kolegica iz medija. Moram naglasiti i da ove priče ne bi bilo bez čovjeka koji se sa mnom uputio u projekt No7 Dražena Pejkovića. I još jedna velika hvala hrvatskoj modnoj legendi gospođi Boženi Martinčević na njezinoj potpori i vjerovanju u ovu priču – kazao je Šime Kovačević za Dalmacija Danas.

Njegove kreacije u kojima su zablistale gradonačelnica Sinja i novinarka HTV-a pogledajte u fotogaleriji.

 

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime