“Život generalno kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali s vremenske distance, uspjela sam se izdignuti iznad svega što mi se tad dogodilo. To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe napravila jedna osoba. Znam tko je, saznala sam prošle godine,” rekla je pjevačica Severina Kojić aludirajući na eksplicitnu snimku nje i poduzetnika Milana Lučića.

U intervjuu za Novosti.rs povodom njezina koncerta u Beogradu, Seve se prisjetila tih teških trenutaka. Podršku tad, tvrdi gospođa Kojić, pružio joj je pokojni velikan hrvatske glazbe Arsen Dedić.

– Kad prođete javno sramoćenje, onda, htjeli ili ne htjeli, morate se naučiti izboriti s tim. U jednom trenutku me nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: ‘Kolegice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema muziku, pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor’. To je bilo predivno – rekla je Seve, a prenosi portal 24sata.hr.

4 KOMENTARI

  1. Svi mi volimo seks i svi ga tajno gledamo sukladno našim erotksim maštarijam koje uključuju i zločine. Severina je napravila film koji me je oduševio. Ona ja napravila našto prirodno nešto lijepo, uzbudljivo strastveno. Osoba oja je napravila film je iz zlobe napravila je seksualno nepoželjna, nesposobna, kukavica vjerovatno i alkoholizirana, Ta osoba na području ne samo seksa nego i života ne uspjeva iako ima svoj ušminkani regularni scenario života. Tu i tamo se pojavi u neukusnoj toaleti u koncertnoj dvorani gdje je sigurno došla s greškom kao mnogi. Film sa Severinom je film o ljubavi kakva ona stvarno jest. Zbog seksa nastaje nasilje, pedofilija, trgovina djecom otmice, alkoholiziranje, stressov. i cancerogeni procesi koji sve to zaokruže. Severina je prva žena Hrvatske..i ne bilo loše otpočeti pozitivno gledati na erotske filmove. Onda Seksoteka sa crkveno angažiranom i dosadnom Marinom Krležom nebi držala monopol besmislenih priča o samoj sebi.

  2. Podršku tad, tvrdi gospođa Kojić, pružio joj je pokojni velikan hrvatske glazbe Arsen Dedić.
    Koliko si plitka da ne možeš shvatiti da iz toga što ti je rekao Arsen ima svega a od podrške “nula”. – moglo bi se reći i da ti je time poručio – “kad si njemu već svirala frulu dođi do mene da probaš i ostale instrumente”

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime