Ronaldo bježao od djece u Dubrovniku, Georgina im se rugala pa objavila video koji je pogledalo preko 2 milijuna ljudi

Jedan od najboljih i najpopularnijih nogometaša današnjice, Christiano Ronaldo, uskrsne blagdane provodi u Dubrovniku, gdje je stigao proteklog petka u krugu bliskih prijatelja i obitelji. Slavni nogometaš već nekoliko dana odmara u gradu pod Srđem, u kojem uživa u njegovim brojnim atraktivnim lokacijama te istražuje gastronomska odredišta, među kojima je i dubrovačka inačica najstarijeg hrvatskog japanskog restorana Takenoko.


U Takenoko Dubrovnik Ronaldo je stigao jučer navečer, u društvu djevojke Georgine i nekolicine bliskih prijatelja, u kojem su uživali u brojnim japanskim specijalitetima restorana, kao što su selekcija vrhunskog sushija i sashimija te najkvalitetnija japanska Kobe govedina.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena oduševljen je Dubrovnikom, a posebice jelima koje su za njega i njegovo društvo pripremili kuhari iz restorana Takenoko Dubrovnik.

Lov na autograme

Nimalo iznenađujuće, slavnog portugalskog nogometaša pokušavaju uhvatiti fanovi, nadajući se fotografiji ili autogramu. Vrlo su rijetki koji su uspjeli u tom naumu.

Kako prenosi Dubrovački Dnevnik, u jednom bijegu od znatiželjnih fanova Ronaldova Georgina se iz kombija rugala i smijala djeci koja su ostala razočarana Ronaldovim postupkom.

U isto vrijeme, Georgina se pohvalila snimkom s terase luksuzne vile Šeherezada. Vjerovali ili ne, izbjeljivanje zubi već je pogledalo preko 2,2 milijuna ljudi. Nadamo se da su ljepote našeg Jadrana odvukle barem dio te pozornosti.@hismileteeth always with me 💖👄👌

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) onMoja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime