•  
  •  

“Strašno sam u šoku od svega što je nastupilo. Životi su nepovratno upropašteni i izgubljeni. Sada samo želim zagrliti svoga sina i želim priliku da obitelji oštećenog iskažem koliko mi je žao i da napravim sve što mogu da im ublažim bol”.

Kazala je to Vera Begić, pročelnica u riječkoj Gradskoj upravi pri izlasku iz pritvora, gdje je bila zbog izazivanja prometne nesreće u noći s 15. na 16. kolovoza, a u kojoj je poginuo Igor Soldatić, piše Net.hr.

No, njene prve riječi po izlasku iz pritvora nisu toliko privukle pažnju javnosti kao što je privuklo ono što je pritom odlučila odjenuti. Tako je sve “u oko ubola” crna majica sa zlatnim slovima kojima je bilo ispisano: “Iznad svih”.

Fotografiju 36-godišnje pročelnice u toj majici na svom je Facebooku objavio Novi list, a odmah potom su se nanizali i brojni komentari njihovih čitatelja.

“Definitivno kriva poruka”, “Gledam i ne vjerujem!?”, “Katastrofa baš”, “Ne, definitivno prava poruka. Nažalost”, neka su od mišljenja koja su ostavili čitatelji koji su pritom podsjetili da 36- godišnjakinji to nije prva skrivljena nesreća i da je bila u alkoholiziranom stanju.  •  
  •  

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime