U petak oko 17 sati iz klaonice u Kaštel Starom pobjegao je bik. Nesretna životinja doslovno spašavajući živu glavu, uputila se u pravcu Rudina.

Kako se radi o naseljenom području, a susret s vjerojatno prestravljenim bikom nije mala stvar, za njim su krenuli naoružani policajci i lovci. Obaviještena je i najbliža veterinarska služba. Vlasnik klaonice Petar Skejo za Dnevnik.hr opisao je što se dogodilo

– To je bilo u klaoničkom depou. Životinja se valjda uznemirila i osjetila se ugroženo. To su masivne životinje, zna biti neugodno. Bilo je ljudi u blizini – kazao je Skejo.

Kako doznajemo iz PU splitsko-dalmatinske potjera zasad nije urodila plodom, bik se ‘izgubio’ u prostranstvima Kozjaka. Kako do sada nije bilo prijava da je viđen, pretpostavlja se da je odlutao u nenaseljeno, divlje, područje.

Policija i lovci nisu odustali od potrage, ali sve je izglednije da je bik na obroncima Kozjaka pronašao slobodu. Ipak, u slučaju da ga susretnete nemojte mu se približavati i o tome obavijestite policiju na 192.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime