PROMOCIJA KALENDARA Bijeli se družili s navijačima u Solinu

[FOTO] Strpljivo su hajdukovci potpisivali kalendare za uspomenu uz neizbježno fotografiranje


Službena promocija kalendara Hajduka za 2020. godinu održana je danas u hipermarketu Tommy u Solinu. Navijači su kupili prve primjerke novog kalendara, a dočekali su ih i igrači Hajduka Jairo, Stanko Jurić, Tonio Teklić i Davor Matijaš. Prve reakcije su više nego pozitivne, tema ovogodišnjeg kalendara izazvala je veliki interes Hajdukove publike. Trgovci, pekari, građevinari, bankari, kirurzi…, samo su neki od poslova koje su hajdukovci obavljali za potrebe fotografiranja.


Strpljivo su hajdukovci potpisivali kalendare za uspomenu uz neizbježno fotografiranje. Sreća najmlađih, ali i onih starijih bila je neizmjerna, a Bijeli su imali čast i poslušati recitaciju pjesme koju je Klubu posvetila velika navijačica i obožavateljica Lorena Krstulović.

Kalendar Hajduka za 2020. godinu može se kupiti u trgovinama trgovačkog lanca Tommy, a utorka 19 studenog i na ostalim prodajnim mjestima, u Fan shopu Poljud i Fan shopu Grad, putem službenog web shopa, u prodavaonicama našeg partnera Cro fan shop te na prodajnim mjestima Tiska.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime