Dinamove blagajne na kojima se ispod zapadne tribine Maksimira prodaju ulaznice, osvanule su išarane porukama Zdravku Mamiću.

“Ispuni obećanje”, “Popij otrov pičko!” i prekriženo “ZM” ispisano je po objektu kod Dinamovog stadiona.

VEZANI SADRŽAJ:

To su aluzije na poruke Mamića starijeg da će u slučaju ako ga Bosna i Hercegovina izruči Hrvatskoj, izvršiti samoubojstvo. I to onako kako je to u haškom sudu napravio general Slobodan Praljak, piše Index.

Podsjećamo, Mamić stariji godinu dana je u bijegu u Međugorju. Nakon što je nepravomoćno proglašen krivim zato što je Dinamo oštetio za 116 milijuna kuna, a državu za 12 milijuna kuna i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od šest i pol godina, pobjegao je u BiH.

Povratak Zorana, brata gazde kluba, u Dinamo na mjesto sportskog direktora, razbjesnio je navijače.

Jer riječ je o čovjeku koji je u spomenutom sudskom procesu također nepravomoćno proglašen krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i 11 mjeseci jer je teško oštetio Dinamo.

Također, prije mjesec dana potvrđena je i druga optužnica protiv braće Mamić, kojom ih se tereti da su Dinamo oštetili za još više nego u prvoj – 200 milijuna kuna, javlja Index.

Ta optužnica aktualizirala je eventualno izručenje Zdravka Mamića u Hrvatsku, a povratak Zorana Mamića u Dinamo vratio je moćnu ali i do kraja kompromitiranu braću u fokus javnosti.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime