Rafael Brozović. On je najnovije pojačanje ‘vatrenih beba’. Marcelo Brozović i njegova supruga Silvija dočekali su u nedjelju dolazak svog drugog djeteta, a hrvatski veznjak je zbog velikog dana za svoju obitelj dobio poštedu od izbornika Zlatka Dalića pa ga u ponedjeljak nije bilo u Omišu na okupljanju i prvom treningu reprezentacije.

Brozovići već imaju kćerkicu Auroru pa su se sada priključili četveročlanim obiteljima Vatrenih među kojima su od ranije (od trenutne postave A vrste) Rakitići, Lovreni i Perišići. Po jedno dijete sa svojim suprugama (barem za sada) imaju Lovre Kalinić, Domagoj Vida, Milan Badelj i Mislav Oršić, dok preostala ‘klapa’, većinom mlađa, još uvijek nije niti oženjena, a tek su rijetki koji su u braku, a bez prinove.

Kapetan Luka Modrić je najiskusniji i najstariji član momčadi, a sa suprugom Vanjom ima troje djece, čime je njihova obitelj najbrojnija Među Vatrenima. Najstariji je devetogodišnji Ivano, Ema ima šest godina, a malena Sofia je nedavno proslavila drugi rođendan.

Marcelo Brozović i supruga Silvija imaju kćerkicu Auroru koja se rodila u proljeće 2017. godine, a sada su dočekali sinčića Rafaela. Ivana Rakitića nimalo ne brine to što je okružen samo ženama.

Sa suprugom, Španjolkom Raquel imaju dvije kćerke – starija Althea ima šest godina, a Adara je tri godine mlađa. Dejan Lovren sa suprugom Anitom ima dvoje djece, kći Elenu (7) i sina Josipa (4), a Ivan i Josipa Perišić su roditelji Leonarda (6) i Manuele (5), javlja 24 sata.