Sudjenje Darku Kovačeviću – Daruvarcu, zbog teških tjelesnih ozljeda mladoj Zadranki odgođeno je. Njegov odvjetnik Andrej Korljan zatražio je izuzeće suca Tomislava Šimića, predsjednice Općinskoga suda u Zadru i njezine zamjenice, te predsjednika Županijskoga suda u Zadru.

Odgođeno je Sudjenje Darku Kovačeviću – Daruvarcu, kojega tužiteljstvo tereti za prijetnju i nanošenje teške tjelesne ozljede mladoj Zadranki. Naime, njegov odvjetnik Andrej Korljan zatražio je izuzeće raspravnoga suca Tomislava Šimića, predsjednice Općinskoga suda u Zadru i njezine zamjenice, te predsjednika Županijskoga suda u Zadru.

Osim toga Korljan je Vrhovnom sudu predložio premiještanje slučaja na Općinski sud u Šibeniku. Svoje zahtjeve obrazložio je bojazni da njegov branjenik neće imati nepristrano i objektivno sudjenje zbog medijskoga pristiska.

Podsjetimo, 31-godišnji Kovačević 18-godišnjakinju je tukao šakama i nogama, a kako pokazuje snimka s nadzornih kamera, nesretnu je djevojku udarao nogom u glavu dok je bespomoćno ležala na podu kafića na zadarskoj Meladi. Slomio joj je kosti lica i nos te izbio zube, a djevojka je dobila 20 šavova na licu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime