Slavili su Bijeli ove subote s 3:2 protiv zaprešićkog Intera, a na konferenciju za medije nakon utakmice na Poljudu održali treneri obiju momčadi.

Prvi se novinarima obratio gostujući Samir Toplak, potom Hajdukov Siniša Oreščanin.

– Bila je dosta napeta utakmica do samog kraja. Što ste tiče želje i volje ona je bila na visini, ali smo bili preokomiti u fazi napada i upadali u njihove zamke međuprostora, oni su uzvraćali i napadali i zabili su nam gol. Trebali smo tražiti bolje puteve lopte kroz njihovu petorku u obrani, žurili smo. Preokrenuli smo, srećom, s tim prekidom za 1:1, a u poluvremenu smo se smirili, analizirali kako treba biti složena faza napada i odigrali konačno što smo trebali. Umrtviti horizontalno, pa onda tek dijagonalno i okomito. Kontrolirali smo drugi dio utakmice. I osvojili tri boda što je bilo najvažnije.

Dojam je da je momčad dobro reagirala nakon poraza od Gorice i nakon primljenog gola…

– To smo i sami govorili. Naravno da neće. Inter svima pravi šanse, ali previše primaju. Oni definitivno imaju smisao igre prema naprijed, protiv svih stvaraju šanse. Naša reakcija je bila dobra. Rekao sam, u početku, u našoj prenaglašenosti smo bili preokomiti, ali smo se na vrijeme smirili i preuzeli kontrolu igre. Naša pobjeda je zaslužena. Kažete, rezultat bolji od igre? Ok, možemo i tako reći. Ulazimo u završnicu sezone i ja sam sad apsolutno zadovoljan. Ali, slažem se, može biti bolje.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte ovdje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime