U subotu su povodom proslave Dana Gradskog kotara Sirobuja i blagdana župe sv. Leopolda Mandića Sirobuja, održane finalne utakmice tradicionalnog malonogometnog turnira za učenike Osnovne škole Kamen – Šine i područne škole Sirobuja.

Turnir su zajednički organizirali Društvo za športsku rekreaciju “Sirobuja” i Gradski kotar Sirobuja. U pauzi između utakmica karate klub Dalmacija predstavio je borbu i kato.

Novoizabrani predsjednik DŠR Sirobuja Ante Milić i predsjednik GK Sirobuja Hrvoje Balić zadovoljni su odazivom velikog broja ekipa i atmosferom u kojoj je turnir protekao. Ovaj turnir bio je i oproštaj dugogodušnjeg predsjednika Perice Glibote, koji je zajedno s Matom Buljubašićem godinama organizirao malonogometne turnire. Utakmice malonogometnog turnira volonterski su sudili Josip Jozo Barać, Bruno Stričević i Toni Čelić.

Završetak sportskih natjecanja pod nazivom “Dani Sirobuje 2019” održat će se danas, na blagdan svetog Leopolda Mandića, kada DŠR Sirobuja i judo klub Student organiziraju judo natjecanje sa preko 100 sudionika.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime