Središnja knjižnica i ogranci Gradske knjižnice Solin od ponedjeljka, 11. svibnja počinju s radom s korisnicima u ograničenom opsegu sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad knjižnica. Knjižnica i njeni ogranci bit će otvoreni za korisnike knjižničnih usluga od ponedjeljka do petka u vremenu od 9.00 do 13.30 sati i to samo za povrat građe. Svi rokovi posudbe knjižnične građe produženi su i neće biti naplate zakasnine.

Vraćena građa, prema preporukama HJZJ nakon razduživanja ide u karantenu na tri dana te dezinfekciju. Nakon ove faze, kada ispunimo sve potrebne uvjete, sukladno epidemiološkim i stručnim knjižničarskim uputama aktivirat ćemo uslugu posudbe građe.

– Pozivamo vas da pratite mrežnu i facebook stranicu Knjižnice gdje ćemo objavljivati sve novosti o radu i uslugama.

Kako bismo vam omogućili da što prije dođete do knjiga za čitanje uvodimo novu uslugu posudbe prethodno rezervirane građe. Rezervirajte knjige putem emaila posudba@knjiznicasolin.hr. Navedite koje biste naslove iz našeg kataloga željeli posuditi, vaše ime i prezime te broj članske iskaznice i sačekajte odgovor u kojem ćemo vam dati detaljne upute o načinu i vremenu preuzimanja željene građe. Građu možete preuzeti u Središnjoj knjižnici.

Zahvaljujemo članovima naše knjižnice na dosadašnjem razumijevanju i molimo za još malo strpljenja do ponovne redovite uspostave rada Knjižnice.

Radujemo se ponovnom susretu u našoj i vašoj Knjižnici i želimo vam dobro zdravlje- poručili su iz GK Solin.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime