Kako smo ranije izvijestili, danas u 11 sati i 58 minuta seizmografi Seizmološke službe zabilježili su prilično jak potres s epicentrom kod Gračaca. Magnituda potresa iznosila je 4.2 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V-VI stupnja EMS ljestvice. Potres se osjetio na širem području Dalmacije i Like.

Na aplikaciji EMSC-a korisnici mogu dojaviti jesu li i na koji način osjetili potres, no rasprava vezano uz današnji potres između Gračaca i Obrovca dobrim je dijelom “skrenula” u svađu korisnika iz Hrvatske.

Izdvajamo neke od komentara:

“Podrška iz Zagreba a, nadam se da neće biti jačih, jer su nam živci svima više, manje na izmaku snaga. BVB”

“Hvala Bogu da se bar malo maknulo od nas Zagrepčana, a vi što se te sada osjetili jel vam i dalje smiješno?”

“Strašno je streslo. Slike i čaše su popadale. Mi smo pobjegli u vikendicu 22. ožujka i sad isto drmalo kao u Zagrebu, strašno. Idemo natrag dom, nema smisla ovako. Dječji raj Sukošan”.

“Suosjećanje, dragi ljudi. Budite hrabri i oprezni, ako vas netko razumije to smo mi u Zagrebu. Izdržali ste vi i teže situacije. Posustat će te neman jer nema već drugo ne da mira”

“Svi koji sada komentirate, da li vam je sad jasno da to nije nimalo ugodno, pogotovo na dnevnoj bazi? Stalno pljujete po Zagrepčanima, a zašto se sada javljati kada je bliže vama?”

“Knin se bio jako zatresao. Dugo nije bilo toliko strašno. Nadam se da neće jači”.

“Nadam se da ste dobro, da vas nije jako potreslo… ali si nemojte uzvarati da znate što je bili u Zagrebu. Potres u Zagrebu je bio 100 puta jači od ovoga koji ste osjetili. Pa bi bilo dobro da se prestanete rugati svima nama koji danas imamo male potrese i nemamo pojma u što će se pretvoriti”.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime