Bujinkan Seishin Dojo Split ili sa japanskog prijevod bi glasio “Mjesto gdje vježba Božanski ratnik iskrenog srca”.

U našoj školi se podučavaju japanske ratničke vještine jer Bujinkan nasljeđuje 6 samurajskih i 3 ninjutsu škole po kojima je koncipiran program.

Ninjutsu pokriva cijeli aspekt borbe od goloruke borbe, borbe sa više napadača, borbe sa tradicionalnim i modernim oružjima, borbe protiv naoružanog napadača pa sve do raznih taktika i strategija. Vještina je našla primjenu u dosta specijalnih postrojbi diljem svijeta, a lako je primjenjiva za samoobranu i preživljavanje. Danas su bar osnove ratničkih vještina potrebne svima, neovisno čime se bavite i koji posao radite, jer ako se nađete u opasnoj situaciji tada je kasno razmišljati o tome.

Škola u Splitu postoji preko tri godine, a podružnica je škole Bujinkan Seishin Dojo Croatia sa sjedištem u Zagrebu.

U protekle tri godine, osim redovnih treninga, odrađeno je nekoliko seminara samoobrane, seminara noža i palice; demonstracija vještine na karate turniru; cjelodnevnih izleta na kojima se većinu vremena trenira i usavršava te su organizirani besplatni mjesečni treninzi za žene kako bi im se približila ova vještina.

Zasluženo su dodijeljena i zvanja učenicima koji su redoviti, koji se trude i koji su na adekvatan način savladali program.

Učenici naše škole su sudjelovali na raznim seminarima u Hrvatskoj, Mađarskoj i Austriji, gdje konstantno usavršavaju svoje znanje i povećavaju svoje iskustvo. Danas škola broji desetak stalnih članova, te vršimo upis novih članova kako bi formirali početnu grupu koja bi išla po svom programu od početka.

Slobodno dođite pogledati ili odradite probni trening sa nama!

Termini treninga su:

Utorak i četvrtak: 20:00 – 22:00h

Subota: 10:00 – 12:00h

Adresa: Doverska 33, Mertojak

 

Školu vodi i podučava, Marin Jovanović, Sensei

Mail: info@bujinkan-split.hr

Web: http://bujinkan-split.hr

Facebook: http://www.facebook.com/bujinkan.seishin.dojo.splitKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime