Naš poznati pustolov snimio misterioznu figuru u divljini: “Pregledavali smo moju snimku i ostali šokirani”

"Sasha je to prvi uočija i posla mi upit o čemu se radi. Iznenadija san se i naježija"

Pustolov Vedran Bađun prije mjesec dana boravio je u džungli u Kolumbiji. Tamo je snimio nekoliko video zapisa, a nije ni slutio da će jedan od njih zabilježiti nešto krajnje neobično.


Svoje viđenje stvari Bađun je iznio u svom posljednjem statusu koji prenosimo autentično:

“Ne znam virujte li u nadnaravno, ali snimija san duha. Sasha, čovik koji prati moj kanal je uočio ovu pojavu na mojoj snimci iz prašume. Nekoliko dana san boravija duboko u džungli i snima klip. Očima ga nisan vidija, prolazija san tu medjutim kamera ga je ulovila.

Sasha je to prvi uočija i posla mi upit o čemu se radi. Iznenadija san se i naježija. Ovo je stvarno duh jer sam bio sam samcat danima u ovoj šumi. Pogledajte sami video na 21 minut i 30 sec. Video se zove koliko nam treba zadovoljstvo u prašumi” – napisao je Bađun.

Sam Bađun nam je kazao da je imao kameru na čelu, da ovu pojavu nije vidio svojim očima te je u džungli bio potpuno sam. Što je snimio, uvjerite se sami na 21:30.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
04 KOMENTARI

  1. Ajme majko… cemu dramatizacija. Sva ostala kamenja u blizini crna, ali ovo koje je malo udaljenije i zanimljivijeg oblika mora da je duh. Kako nas je lako uvjerit u nadnaravno… Kako nas je lako uvjerit da kliknemo na ovakav članak i youtube video. Nenormalno se palimo na duhove i paranormalne entitete, pa zašto se to ne bi i unovčilo?

  2. a i ovaj bogec Bađun se pomalo infantilno fura da je neki strašni avanturist… istraživač… pustolov – jer tumara po kolumbijskoj džungli! a u istom trenutuku po njoj tumaraju tisuće sličnih “pustolova”, pa to onda objavljuju na jubitou kao neku senzaciju…
    bio sam prošle godine u kolumbiji, radio neke trekinge po džungli – i baš ništa posebno – džungla k’o džungla – kad vidiš jednu, vidio si ih sve. puno drveća i vlage… i poneka životinja koja bezglavo pobjegne kad te vidi. “opasno” je isto kao i hodati po sljemenu.

  3. Ne bih se u potpunosti,”jura”,složio s time da ako vidiš jednu džunglu,vidio si ih sve.I sam sam prije 7-8 godina boravio nekoliko tjedana na Rio Negru u Manausu,bio na nekoliko grupnih tura po džungli,jest da je zanimljivo i nije nimalo bezopasno ako se ne držiš uputa vodiča.Lako se zaluta,a ako ti se to dogodi – gotov si 99,99% – nema te.Amazona,kao takva,je hoćeš-nećeš jedna golema zvijer koja te proguta dok kažeš keks,ako ne slijediš pravila.Nešto je možda ipak manje gadno na Malaji,manje je opasno,područje džungle je (nažalost) svedeno na mala područja i uvijek si u dohvatu civilizacije,s time da ti se može dogoditi da prve koje sretneš više zanima tvoj novac i oprema nego li da ti pokažu gdje je prvi dućan s hladnim pivom.Treća prašuma po kojoj sam imao zadovoljstvo prošetati je na Rarotongi – najvećem otoku južnopacifičke države Cook Islands.Tamo se ni pijan po noći ne možeš izgubiti jer je cijeli otok dug cca 5 km,a širok 2-3 km,najveća opasnost je slomiti nogu ili vrat.
    Što se samog videa tiče; “duh” se može vidjeti od 21:07 do 21:21 ali samo gornja polovica jer donji dio pokriva gotovo vodoravno položeni veliki kamen u potoku.Očito se snimatelj kreće potokom uzvodno i nakon “švenka” kamerom ponovo hvata “duha” u kadar ali sada cijelog jer mu je bliže i kamen ne smeta.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime