NAPAD NA POŠTARICU Udarili je u zube, a dok je bježala, smijali su joj se

Napadnuta je poštarica u stubištu dok je dostavljala poštu


U četvrtak ujutro napadnuta je poštarica u zagrebačkom Zapruđu.


Informaciju su za 24 sata potvrdili iz Hrvatske pošte, rekavši kako je nakon napada njihova zaposlenica primljena na hitnu pomoć te je puštena na kućnu njegu nakon liječničke obrade. Srećom, radi se o lakšim fizičkim ozljedama, a kolegica je trenutačno na bolovanju. Policija je došla na mjesto događaja, sačinila zapisnik i vrši daljnju istragu, javili su iz Pošte.

U privatnoj Facebook grupi, nekoliko susjeda je opisalo što se dogodilo oko 8 ujutro u Trumbićevoj ulici.

– Napadnuta je poštarica u stubištu dok je dostavljala poštu. Napao ju je jedan od tri muškarca, udario ju je u zube i ozlijedio je. Povod nije bila pljačka, ništa joj nisu uzeli. Druga dvojica su se za to vrijeme, dok je ona vrištala i pokušala pobjeći, smijala i oponašala njezine urlike. Imali su kapuljače i maske – napisali su u grupi.

Razgovarali su sa susjedima iz Trumbićeve, koji su nam također potvrdili da se dogodio napad.

– To se dogodilo oko 8 i 10 ujutro. Uspjela je pobjeći od njih trojice, počela je vikati i zvoniti po vratima. Penjala se uz stepenice, a mi smo s njom sačekali dok nije došla Hitna i policija – kazala nam je jedna susjeda.

Druga kaže da je bila u kontaktu s nesretnom poštaricom nakon napada.

– Jučer je puštena iz bolnice. Od udaraca su joj pomaknuti zubi, boli je. Na tabletama je i jede na slamku – kaže susjeda. I ona nam je opisala slične detalje kao i ostali u grupi.

– Bile su tri muške osobe, a navodno je, to sam čula od rođakinje, u blizini bio parkiran automobil sa sisačkim registracijama. Napadači su nosili kapuljače i medicinske maske. Nema nikakvog razloga zašto su je napali, nisu joj ništa ukrali. Ona je u tom trenutku stavljala poštu u sandučić, a oni su izlazili iz stubišta. Rekla im je ‘Dobar dan’ i dobila udarac u glavu. Pretpostavljam da je imao nešto u ruci zbog jačine udarca. Ona je imala suzavac, ali nije se snašla u tom trenutku. Imala je pune ruke pošte. Počela je bježati i vikati, a ostala dvojica su se rugala i ponavljala njene vapaje i urlike – priča nam jedna od susjeda.

Kako kaže, poštarica ima i masnicu na leđima. Ne sjeća se kako ju je dobila. Susjeda nas obavještava da se u subotu namjeravaju fotografirati ispred Hrvatske pošte u Zapruđu u znak podrške napadnutoj poštarici, a i ostali članovi Facebook grupe su prokomentirali kako je napadnuta žena divna osoba.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
8
Grrr
32
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime