Na inauguraciji Joea Bidena pjevat će Stefani Joanne Angelina Germanotta

Izvest će 'The Star Spangled Banner' kad Biden bude prisegnuo zakletvu


Američka pjevačica Stefani Joanne Angelina Germanotta, poznatija kao Lady GaGa (34) pjevat će himnu na inauguraciji Joea Bidena (78) 20. siječnja, potvrdili su to članovi inauguracijskog odbora za strane medije.


Izvest će ‘The Star Spangled Banner’ kad Biden bude prisegnuo zakletvu. Također, nastupat će i Jennifer Lopez (51), a bit će i recitacija.

Podaci o ostalim umjetnicima koji bi se mogli pojaviti na inauguraciji nisu još javno poznati. Istaknuli su da će se prisezanje zakletve, ali i ostali dijelovi inauguracije moći pratiti i putem prijenosa uživo.

GaGi ovo neće biti prvi put da izvodi himnu pred mnogobrojnom publikom. To je već učinila 2016. na Super Bowlu i dobila komplimente.

Pjevačica s novoizabranim predsjednikom Bidenom ima i ‘povijest’. Kad je nakon američkih izbora krajem 2020. shvatila da će pobijediti, na Twitteru je objavila sljedeće:

– Joe Biden, Kamala Harris i Amerikanci, upravo ste svijetu pokazali najveći čin dobrote i hrabrosti, a čovječanstvo to još nije doživjelo. Volim vas.Biden i GaGa su 2017. snimili i video s porukom da se zaustavi seksualno nasilje. Objavila ga je pjevačica na svom Twitter profilu, prenose 24 sata.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
3
Hagić
8
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime