Podijelite

Vremenski uvjeti za vožnju bit će povoljni. Vozit će se većinom po suhim kolnicima, osim ponegdje u gorskim predjelima i na sjevernom Jadranu.

Zbog prometne nesreće i radova na riječkoj obilaznici (A7) između odmorišta Vrata Jadrana i čvora Matulji u smjeru Rupe, vozi se jednim trakom usporeno u koloni.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, a ima je i na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te na mostu Gacka. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na dijelu dionice autoceste A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h zbog jakog vjetra.

Očekuje se povremeno pojačan promet na većini cestovnih pravaca u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama, duž Jadranske i Ličke magistrale, Istarskom ipsilonu, pojedinim graničnim prijelazima, prilaznim cestama trajektnim lukama i pristaništima, gradskim prometnicama i obilaznicima za vrijeme jutarnjih i poslijepodnevnih vršnih sati.

Zbog radova na pojedinim dionicama cesta uz usporenu vožnju mogući su i povremeni zastoji.

Za sav promet, zbog radova, zatvorene su ceste:

– ŽC5062 Selce-Jargovo-Bribir (urušavanje ceste)
– ŽC6014 Visočane-Poličnik
– ŽC6034 Knin-Plavno u mjestu Radljevac
– ŽC6166 Kučiće-Omiš, od Radmanovih Mlinica do Kučića (obilazak je kroz Svinišće)
– LC25176 Vrbno-Ježovec-ŽC2083 (klizište).Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime