Povodom blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika grada Trilja, Muzej triljskog kraja otvara izložbu Makete, autora Marinka Jozića iz Trilja.

Jozić je dulji niz godina djelovao kroz Likovnu udrugu Tilurium s kojom je sudjelovao na nekoliko skupnih izložbi, a njegova prva samostalna izložba, kroz deset odabranih eksponata sakralne tematike, prezentira svu autorovu vještinu i ljubav prema maketarstvu.

Izložbu će 22. rujna u 17 sati u Muzeju triljskog kraja svečano otvoriti nadbiskup Mons. Ante Jozić, a za javnost će biti otvorena do 30. listopada 2020. godine.

– Molimo Vas da se pridržavate svih propisanih epidemioloških mjera te da prije polaska izmjerite temperaturu koja ne smije biti viša od 37,2 stupnja. Dezinfekcijsko sredstvo i medicinske maske će biti dostupni na ulazu. Zbog održavanja socijalne distance i izbjegavanja fizičkog kontakta – u Muzeju istovremeno može boraviti najviše 15 osoba. Organizator zadržava pravo vođenja evidencije (ime i prezime, kontakt broj, vlastoručni potpis) svih posjetitelja otvorenja ukoliko brojka bude veća od stotinu.

Osoba ne može sudjelovati na okupljanju bilo koje vrste ako ima ukućana u samoizolaciji, ako je boravila unutar 14 dana u inozemstvu (osim ako ima negativan test na PCR ne stariji od 48 sati), ako je u proteklih 14 dana imala kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom ili ima neki od simptoma (temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha) – poručila je ravnateljica Muzeja, Sanja Budić Leto upozorivši sve da ostanu odgovorni.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime