MOSTARSKO ČUDO Zrinjski do 88. minute gubio 0:3 protiv Željezničara, pa izjednačio. Suci napadnuti nakon utakmice

Zrinjski i Željezničar odigrali su 'infarktnu' utakmicu s šest golova na stadionu Pod Bijelim bijegom, te se tako borba za titulu dodatno podgrijala

Zrinjski i Željezničar odigrali su ‘infarktnu’ utakmicu s šest golova na stadionu Pod Bijelim bijegom, te se tako borba za titulu dodatno podgrijala. ‘Plavi’ su poveli u 8. minuti i to autogolom Hrvoja Barišića nakon ubacivanja Gorana Zakarića, a na 2:0 povisio je Stojan Vranješ u 27. minuti susreta. Zrinjski nije iskoristio prilike Nemanje Bilbije u 14., te Miloša Filipovića koji je u 45. minuti pogodio vratnicu. Drugo poluvrijeme nije donijelo pretjerano mnogo uzbuđenja, do 85. minute kada sudac Dragan Petrović svira jedanaesterac za Željezničar. Iz drugog pokušaja nakon vratnice precizan je bio Zakarić, čime je domaće navijače bacio u očaj, piše Bljesak.info.


Nogometaši Željezničara dugo će se pitati što ih je snašlo u posljednje četiri minute utakmice na kišom potopljenom travnjaku pod Bijelim Brijegom.
Foto: Bljesak.info
Nogometaši Željezničara dugo će se pitati što ih je snašlo u posljednje četiri minute utakmice na kišom potopljenom travnjaku pod Bijelim Brijegom.

Nakon utakmice fizički napadnuti suci susreta u Mostaru

Suci utakmice između mostarskog Zrinjskog i sarajevskog Željezničara fizički su napadnuti po završetku utakmice na stadionu pod Bijelim brijegom. Naime, na sudačku šestorku Dragana Petrovića iz Banja Luke, Sretena Udovičića iz Prijedora, Igora Radakovića iz Prijedora, Tomislava Ćuića iz Tomislavgrada, Zorana Grbića iz Prijedora i Vladimira Bijelicu iz Istočnog Sarajeva fizički je nasrnulo više osoba.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/bljesak.info/videos/10156126584227768/” bottom=”30″]

Sve se odvijalo na putu od travnjaka prema svlačionicama, a nakon nazivanja pogrdnim imenima i psovki nekoliko osoba pokušalo se fizički obračunati sa sucima, javlja Bljesak.info.

Jako policijsko osiguranje uspjelo je spriječiti veći incident, dok je sudačka šestorka uspjela naći sklonište u službenim prostorijama. Suđenje je prokomentirao i trener Zrinjskog Blaž Slišković, koji je rekao kako neke stvari ne može prešutjeti, makar ga istjerali. – Ne može pomoćnik dosuđivati glavnom penale, ako je on udaljen 35 metara, a ovaj 10. Ne može se dešavati ovo u našem nogometu, borit ću se do kraja da se to ne događa – rekao je Baka.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0