MOBILIZACIJA TIMOVA U IMOTSKOM! Kontrolirat će pridržavanje mjera, ali grad ne ide u zaključavanje

Mobilizirano je dosta timova sačinjenih od komunalnih redara, MUP-a, JVP-a, DVD-a, GSS-a te sanitarnih inspektora koji će svakodnevno obilaziti škole, javna i privatna poduzeća, ugostiteljske objekte, trgovačke centre, rekreacijske centre, tržnicu...


Na sastanku Stožera civilne zaštite Grada Imotskoga, na kojemu su bili načelnici stožera civilne zaštite općina Imotske krajine, ravnatelji osnovnih i srednjih škola iz Imotskoga te predstavnici ugostitelja, istaknuto je kako su brojke zaraženih na imotskom području visoke, ali je zaključeno da se širenje virusa može spriječiti i bez da se ide u djelomično ili potpuno zatvaranje.


Mobilizirano je dosta timova sačinjenih od komunalnih redara, MUP-a, JVP-a, DVD-a, GSS-a te sanitarnih inspektora koji će svakodnevno obilaziti škole, javna i privatna poduzeća, ugostiteljske objekte, trgovačke centre, rekreacijske centre, tržnicu, kao i druga potrebna mjesta te konstantno upozoravati i educirati kada je potrebno.

Istaknuto je kako se radi o trendu povećanja brojki kako kod nas tako i u cijeloj Hrvatskoj, odnosno regiji. Bitno je napomenuti da naše područje nije toliko gusto naseljeno te da se možemo puno zgodnije pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera.

„Kao načelnik stožera civilne zaštite Grada Imotskoga, s načelnicima stožera svih općina Imotske krajine, preuzimam odgovornost za trenutno stanje i krećemo u odlučniju borbu s virusom. Trenutne mjere, odnosno preporuke koje imamo su dovoljne i dobre te ih se svi trebamo pridržavati. Situacija je izuzetno ozbiljna i ključni je trenutak u kojemu se svi trebamo pridržavati mjera na najstroži mogući način“, istaknuo je načelnik imotskoga Stožera Milan Zdilar.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
3
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
2
Grrr
5
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime