Nakon medijskih natpisa o predaji značajnog broja primjedbi i prijedloga na nacrt prijedloga Zakona o prijevozu u cestovnom prometu, a koje su danas predali predstavnici Udruženja taksi prijevoznika pri Hrvatskoj obrtničkoj komori, očitovalo se Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Ministarstvo pozdravlja odluku udruženja taksista, kao i svih onih koji su se odlučili sudjelovati u javnoj raspravi o Zakonu o prijevozu u cestovnom prometu.

Kao što smo i ranije isticali, otvoreni smo za sve kvalitetne prijedloge koji mogu doprinijeti poboljšanju Zakona, a u čijoj smo se izradi vodili načelom da svi rade pod jednakim uvjetima i da se olakšaju administrativne barijere za ulazak u posao, a što bi za posljedicu imalo i veći broj zaposlenih.

Potrebno je napomenuti kako se pri izradi prijedloga zakonskog rješenja ponajprije vodila briga o građanima i osluškivalo njihove potrebe, a predloženi nacrt Zakona upravo bi građanima trebao omogućiti sigurniji, dostupniji, kvalitetniji i jeftiniji taksi prijevoz.

Podsjećamo kako je nacrt Zakona u javnoj raspravi do 31. prosinca 2017. godine i ovim putem pozivamo svu zainteresiranu javnost da se uključi u javnu raspravu i na taj način doprinese kvalitetnom zakonskom rješenju.”


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0