Na press konferenciju na Poljudu došao je predsjednik Hajduka Marin Brbić, sportski direktor Saša Bjelanović i dopredsjednik uprave kluba Lukša Jakobušić.

Predsjednik Uprave Marin Brbić odlučio je predstaviti svoje nove suradnike u organizacijskoj strukturi.

  • Izuzetna mi je čast biti ovdje. Predsjednik me potvrdio na funkciji sportskog direktora, taj posao nosi veliku odgovornost i prošli smo kroz turbulentnu sezonu koja još nije gotova jer nas čekaju dvije vrlo važne utakmice. Mislim da se ne bi trebao dalje predstavljati, a otvoren sam za sva vaša pitanja, poručio je uvodno Saša Bjelanović.

  • Zahvalio bi se predsjedniku na povjerenju i svima ostalima koje sam danas na prvom sastanku upoznao. Dolaznim iz Dubrovnika, rođen sam ’76, oženjen sam i otac dvoje djece. Većina me možda najviše zna iz Juga gdje sam dugo radio, a sada sam tamo i dopredsjednik. Povezan sam s dvije tvrtke i potpuno sam posvećen ovome, a ispričavam se prijateljima kojima sam za ovo tek javio sinoć nakon razgovora s gospodinom Brbićem, rekao je uvodno Lukša Jakobušić. Dodao je i kako se zbog posla preselio u Split, a u Dubrovnik će ići ovisno o slobodnom vremenu.

 

RANIJE OBJAVLJENO:

Točno u 10 sati medijima je stigao poziv na konferenciju predsjednika Hajduka, Marina Brbića. Konferencija je najavljena u 11 sati u novinarskom salonu poljudskog stadiona.

U najavi se ne iznosi tema ove izvanredne konferencije. Na našem portalu pratit ćemo tijek konferencije za medije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime