LAKRDIJA Lopez kažnjen s utakmicom neigranja i novčanom kaznom zbog nepostojećeg prekršaja

Samo u HNL-u!

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 22. kola HT Prve lige, izvijestila je službena stranica natjecanja.


Oba isključena igrača, Borja Menendez Lopez (Hajduk) i Dario Župarić (Rijeka),  kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja, a uz kaznu zabrane igranja Lopez (isključen zbog dvije opomene) je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna, a Župarić (prekršaj u izglednoj prilici za pogodak) iznosom od 4.000 kuna. Tako je Lopez za nepostojeći prekršaj i karton kažnjen bez prava na žalbu, što još jednom ukazuje na “regularnost” vlastodržaca lige.

Trener Hajduka, Željko Kopić je na utakmici Dinamo-Hajduk udaljen s klupe u 85. minuti zbog ulaska u teren za igru i protestiranja na odluku suca, pa je kažnjen novčanim iznosom od 2.000 kuna.

NK Osijek je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 12.000 kuna zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a od strane pripadnika navijačke skupine Kohorta na utakmici Osijek-Rijeka.

Na utakmici Dinamo-Hajduk evidentirano je paljenje veće količine pirotehnike od strane pripadnika navijačkih skupina BBB (27 komada) i Torcida (55 komada) pri čemu je veći dio ubačen u ograđeni dio igrališta pa je igra dva puta (u 64. i 78. minuti) bila u kratkom prekidu. Zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom od 30.000 kuna, a HNK Hajduk iznosom od 25.000 kuna.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0