KUPA SE U MORU BAŠ SVAKI DAN ZADNJIH 15 GODINA Ante iz Orija: “Tko se može kupati u hladnom moru, najveće je zdravlje što postoji”

"15 godina se kupam, bila bura, zima, mraz ili kiša. Svaki dan sam ovdje, stojim po uru vrimena u moru"

Ante Žilić iz Orija – Jesenice posljednjih 15 godina kupa se svaki dan na svojoj omiljenoj plaži. U subotu je tamo padao snijeg, u nedjelju puhala olujna ledena bura s udarima preko 100 km/h, no ovog momka ništa nije spriječilo da se preda čarima zimskoga kupanja.


“LEDENO” KUPANJE Ovi Splićani ne mare za buru i hladnoću, pred “publikom” se okupali

Zatekli smo ga tamo i tijekom ponedjeljka, gdje je prije kupanjca dao izjavu za naše čitatelje.

– Kupanje u hladnom moru čini me sretnim i zdravim. Kažu tko se može kupati u hladnom moru, da je to najveće zdravlje što postoji. Opet naglašavam ‘tko se može’ jer opet naglašavam, 95 posto ljudi bi završilo na Firulama s upalom pluća. Ali meni ne smeta ništa, meni je vrhunski, osjećam se super.

15 godina se kupam, bila bura, zima, mraz ili kiša. Svaki dan sam ovdje, stojim po uru vrimena u moru.Sada ću za fanove napraviti skok u more – kazao je Ante i ispunio svoje obećanje.

Površinske temperature mora u Dalmaciji su, ovisno od lokacije do lokacije, od 9 do 14 stupnjeva.Moja reakcija na članak je...
Vau
86
Haha
18
Hagić
10
Hmmm
3
Plač
7
Grrr
4
Molim?
27

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime