KAMO ZA VIKEND? Virgin Helena, FMFS after party, Doris Dragović, The Rock Kids

U suradnji sa infozona.hr, donosimo pregled vikend događanja u Splitu i okolici

S obzirom na najavljeno nevrijeme, vrlo lako može doći do promjene pojedinih događaja na otvorenom zato prije izlaska provjerite zadnje informacije na stranicama klubova, kao što se još ne zna sudbina FMFS-a i pripadajućeg aftera na kojem bi večeras trebalo biti predstavljanje Voi’sa Festivala koji se održava početkom kolovoza u Supetru.


Još jedno predstavljanje festivala će se održati u Adriatic Social Clubu – LUZ (Lastovo u zvijezdama). Zamišljen kao interdisciplinarna manifestacija za sve generacije, LUZ festival će tijekom četiri dana tradicionalno produženog lipanjskoga vikenda (22.-25.) svim posjetiteljima ponuditi zaista raznoliku ponudu kulturnih i ekoloških aktivnosti.

Uz istočnom dijelu Podruma, očekuje vas koncert El doncel del mar (Glazba zaboravljenog Mediterana). Nastupaju Emilio Villalba, Sara Marina & Ángeles Núñez (arapski ud, srednjovjekovna gitara, srednjovjekovna viola, srednjovjekovna vihuela, bendir – arapski tamburin, darbuka-bubanj i pandereta –def) koji će vas odvesti na uzbudljivo glazbeno putovanje srednjevjekovnim Mediteranom.

Akustični splitski trio Little Sister (rock, pop rock, blues, country..) nastupa u pubu PLan B, pop/rock obrade benda The Rock Kids možete čuti u Bountya, Doris Dragović malo za sriću triba pa je možete uhvatiti u Vanille u subotu.

Virgin Helena nije običan DJ. Počela se profesionalno baviti Dj-ingom 1992. kao prvi ženski DJ u Hrvatskoj te je svirala u svim važnijim klubovima i događajima, a bila je i 3 godine rezident u legendarnom “Quorum Colours” klubu u Opatiji. Njezini setovi su hipnotički i snažni, dok je njen muzički stil oduvijek bio raznolik te putovao od deep&sexy jazzy housea do oštrih techno beatova, a danas najviše svira electro break beat. Nastupit će u Judinom Drvu u subotu dok je petak rezerviran za nagrađivanog hrv. DJ i producenta Yakku, jednog od predvodnika house scene u Hrvatskoj i regiji.PETAK:

SUBOTA: 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime