Nova sezona – stari program. Tako otprilike izgleda ponuda splitskog noćnog života za vikend pred nama. Svoja vrata su već otvorili Kauri, Versi, Judino Drvo, a sad je red na Split Circus, Antique bar, klub Toxic, Velvet, Moon, Next gdje vas čekaju lude 80 /90e, Milan Terze, DJ-evi Glishoni i Robex, Matko i Brane, Jukebox Live Band, Diktatori i ostali dobro znani izvođači.

Nakon ljetnog trasha ponedjeljkom, u klubu Zenta počinje serijal “Winter Trash” petkom, a na prvom izdanju nastupa I.Bee koja će vas svojim hitovima vratiti u ludo Cro dance razdoblje 90-ih. Dan nakon je DJ Jock, mladi splitski DJ koji iza sebe ima nastupe na festivalima Exit, Ultra, amsterdamski ADE, Moondance, No Sleep, Sea Star itd., izmjenjujući pult sa izvođačima poput Adam Beyera, Rodhada, Ben Klocka, Dubfirea, Cristiana Varele.

Gin tonic Vol.1, novi program Judinog Drva svakog petka donosi koncept u kojem će se različite stvari, upravo kao i mirodije, u dobrom omjeru odlično povezati. DJ-evi će imati slobodu nuditi mješavinu potpuno različitih stilova bez ograničenja i kalupa, a gostovat će iskusni barmeni koji će biti na usluzi za sva pitanja. U subotu nastupa najtraženiji balkanski duo After Affair u cjelonoćnom izdanju.

SPLIT

PETAK

SUBOTA

NEDJELJAOKOLICA

PETAK

SUBOTA