Koje su mogućnosti ostvarivanja potpora za OPG-ove? Kada se mogu prijaviti na natječaje za ostvarivanje potpore? Koje uvjete moram zadovoljiti? – na ta pitanja pokušat će se odgovoriti na radionici Društvenog centra ‘Dinarsko srce‘ , pod nazivom ‘Mjere i potpore iz ruralnog razvoja’.

Društveni centar ‘Dinarsko srce’ ovu radionicu organizira u petak, 25. rujna u Kijevu, u Bajanima 5, s početkom u 16 sati.

– Odgovore na navedena i brojna druga pitanja donosimo na prvoj u nizu radionica iz programa Poduzetništvo i ruralni razvoj koje će se održavati u Društvenom centru Dinarsko srce u Kijevu – izvijestila nas je Lidija Slavić,  načelnica Općine Kijevo.

Radionicu će voditi Ana Barać, direktorica Poduzetničkog centra Sinj koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo rada na mjerama potpore za poduzetnike i ruralnom razvoju.

Radionica je namijenjena svim onima koji se već bave ili tek kreću u poljoprivrednu proizvodnju.

Cilj radionice je upoznati postojeće i buduće OPG-ovce s mogućnostima korištenja financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja kroz pregled aktualnih i nadolazećih mjera i potpora te odgovoriti na praktična pitanja oko podnošenja zahtjeva i korištenja zajmova, jamstva i kredita.– Za sve upite i prijave zainteresirani nas mogu kontaktirati porukom na Facebooku ili e-mailom na kud.dinara.kijevo@gmail.com – kazala nam je Lidija Slavić.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime