Jeličić o suđenju: “Ne treba nam VAR nego moral u nogometu”

"Kopić je jako dobro odradio pripremu utakmice"

Jučerašnji derbi Dinama i Hajduka, u kojem je Hajduk slavio rezultatom 0:1 golom Ohandze, glavna je sportska tema dana. Stručni komentator HRT-a u emisiji Stadion, Joško Jeličić, prokomentirao je derbi.


– Ako moram tražiti nešto dobro, to je bila igra obje momčadi bez lopte, to je ono što je jedino bilo dobro. Što se tiče igra prema naprijed, derbi je bio jako siromašan, bilo je samo pola sata čiste igre, Letica je imao najviše loptu u nogama, to sve upućuje da je bilo jako malo ideje prema naprijed… – rekao je Joško.

Nahvalio je trenera Hajduka, Željka Kopića.

– Kopić je jako dobro detektirao igru Dinama, bekovi Dinama su stajali jako loše, Ademi je stalno bio pod pritiskom, Radošević je visio na Doumbiji, a Ohandza je bio odlično pozicioniran između stopera. Dinamo jednostavno nije imao nikakvo rješenje, morali su loptu vraćati prema nazad, a Kopić je jako dobro odradio pripremu utakmice. – kazao je Jeličić.

Istaknuo je kako je dobro da je Dinamo izgubio u prvenstvu.

– Mislim da je dobro što su igrači Dinama doživjeli poraz, jer ovaj Dinamo nema kvalitetu da osvoji prvenstvo bez poraza. Trebaju puno raditi na organizaciji igre, ali i dalje imaju ugodnu poziciju za osvajanje titule – tvrdi Jeličić.


Prokomentirao je i suđenje Tihomira Pejina te se osvrnuo na sudačku organizaciju.

– Ne možemo očekivati da imamo suca koji je brz kao Soudani, ali moramo razlikovati pogrešku od namjere. Oni pričaju o uvođenju VAR tehnologije, bilo bi bolje da uvedu nekakve moralne osobe, s poštenjem, da mi možemo steći povjerenje u sve to. Nije velik problem u sucima, nego u onima koji ih postavljaju, kompletna organizacija se treba mijenjati – zaključio je Jeličić.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0