Otkako je slučaj petnaestogodišnje djevojčice koja je u više navrata grupno silovana dospio u javnost, društvenim mrežama šire se određene informacije, posebno o, primjerice, navodnom srodstvu jednog od napadača s jednim od policijskih inspektora zaduženih za područje na kojemu su se silovanja događala.

Istu informaciju danas prenosi i portal Zadar News.

Naime, Zadar News javlja kako su doznali da je jedan od policijskih inspektora koji je prije manje od dvije godine bio zadužen za područje u kojem su se događala silovanja u kumskim vezama s jednim od osumnjičenika.

Isto tako, javljaju i kako je jedan od osumnjičenika sin ravnateljice jedne ustanove u istom mjestu u kojemu se sve dogodilo.

– Inspektor koji je prije nešto manje od dvije godine bio zadužen baš za ovo područje gdje su se nedjela događala u kumskim je vezama s osumnjičenim i to je podatak koji je nažalost točan – javlja Zadar News i poziva se na izvor koji je želio ostati anoniman.

Radi se o pet silovatelja?Osim toga, donose još jednu informaciju o obavijesnom razgovoru u zadarskoj policiji.

Zadar News tako javlja da je prošlog petka na obavijesni razgovor u zadarsku policiju dovedeno 14 osoba, a među kojima su bile dvije žene i četvorica oženjenih muškaraca.

– Nije točan podatak da je sedmero ljudi zlostavljalo, ucjenjivalo i maltretiralo djevojčicu, već se, prema podacima koje imam, zasad radi o petorici mladića. Dakle, podatak o tome da ju je zlostavljalo sedmero mladića nije točan. Ispitano je 14 osoba, a oštećena je dvojicu od sedmorice koje se sumnjiči navela kao svjedoke koji imaju podatke o svemu što se događalo – javlja Zadar News, koji se i u ovom slučaju poziva na izvor koji je htio ostati anoniman.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime