Na izbornoj skupštini HPD Mosor održanoj u srijedu 20. ožujka 2019. u Domu HV-a izabrano je novo vodstvo Društva.

Odustajanjem od kandidature za novi mandat dosadašnjeg predsjednika Denisa Vranješa, koji je zadnje četiri godine više nego uspješno vodio Društvo tijekom kojih su postali jednom od najvećih i najuspješnijih planinarskih udruga u Hrvatskoj, a i šire, kandidaturu su istaknuli Ivana Radonić i Velibor Marković.

Nakon što su kandidati iznijeli svoj program rada za period od 2019. do 2023. većinskom odlukom članova Skupštine izabrana je za novu predsjednicu HPD Mosor  Ivana Radonić.

Dopredsjednici Društva su Josip Glavinović i Gorana Gotovac, tajnica Ivana Sule, a ostali članovi Upravnog odbora Ana Buklijaš, Gordan Đirlić, Slaven Vručinić, Goran Bratim, Zoran Brešan, Ivan Batarelo, Merien Ilić, Sanja Marinov te Zrinka Deur Šarić.

– Hvala Denisu Vranješu na svemu što je učinio za naš “Mosor”,svemu što je učinio za razvoj Društva i svojim nesebičnim zalaganjem učinio naš dom “Umberto Girometta” domom svih posjetioca.

Bez jedne takve osobe enormnog radnog elana koju podjednako karakteriziraju dobrota, odlučnost i pravednost malo što od dosad postignutog bi bilo ostvarivo.
Hvala i dosadašnjim članovima Upravnog odbora na posvećenosti dobrobiti Društva, poručili su iz Društva.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime