Oliver Dragojević (70) već se, rekli su nam njegovi bliski suradnici, počeo dosađivati u bolnici pa beštima u šali. Igra na briškulu s obitelji i prijateljima koji ga posjećuju. Zeza se s njima i priča viceve.

– Odličan je, super je. Ide jako nabolje – rekao je Tedi Spalato, koji je išao Oliveru u bolnicu skratiti vrijeme do izlaska.

Oliver je zbog narušenog zdravlja morao otkazati i nastup na humanitarnom koncertu za djecu iz Klaićeve 22. prosinca u zagrebačkom Lisinskom. Prije dva tjedna otkazao je, tjedan dana prije zakazanog termina, oba koncerta u Spaladium Areni. Sa svojom vjernom publikom htio je proslaviti svoj 70. rođendan i 50 godina bogate glazbene karijere, piše 24 sata.

– Naravno da mu je žao zbog toga jer je morao odustati od koncerata, no Oliverovo zdravlje je sad na prvome mjestu – kaže nam glazbenikov blizak suradnik i prijatelj Nenad Drobnjak.

Oliver je uoči koncerata išao na probe u Splitu sa svojim pratećim bendom Dupini. Članovi benda također ga posjećuju u bolnici. I s njima priča o glazbi i šali se. Svi njegovi suradnici kažu da mu je jako žao zbog otkazivanja koncerata jer on živi za glazbu i vjernu publiku.

– Glazba je njegov smisao života. Bez glazbe ne može – rekao je Tedi Spalato za 24 sata.Svakim danom sve bolje

Dragojevićevo liječenje vodi prof. dr. Eduard Vrdoljak, predstojnik Klinike za onkologiju i radioterapiju splitske bolnice.

Nadamo se da ćemo koncerte odraditi kad Oliveru bude bolje. On je optimističan, kao i svi oko njega. Svjesni smo da dijagnoza nije bezazlena, no u puno slučajeva pacijenti su se oporavili, rekao je Oliverov suradnik Nenad Drobnjak.

On mu je i organizirao oba koncerta u Spaladium Areni. Drobnjak je naglasio da se njegov prijatelj hrabro nosi s dijagnozom.

– Svi vjerujemo i moramo vjerovati u pozitivan ishod te nove koncerte na proljeće – zaključio je Oliverov prijatelj za 24 sata.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0