HNK Hajduk i OTP banka produžili sponzorsku suradnju: “Za Hajduka se navija istim srcem i kad gube i kad tuku”

Od srca želim Hajduku što bolji uspjeh do kraja ove sezone, a vaša OTP banka je tu uz vas, poručio je član Uprave OTP banke, Zvonimir Akrap


Na konferenciji za medije održanoj danas na Poljudu u Bijelom salonu svečano je potpisan sponzorski ugovor kojim Hajduk zadržava jednog od svojih najvećih i tradicionalnih sponzora – OTP banku. Ugovor su potpisali u ime HNK Hajduk predsjednik Uprave, Marin Brbić, a u ime OTP banke član Uprave, Zvonimir Akrap.


Predsjednik Marin Brbić je izrazio zadovoljstvo produžetkom suradnje te što i dalje nalazimo zajedničku snagu i emociju koja nas osnažuje za daljnji rad i napredak.

– Veliko mi je zadovoljstvo objaviti da danas produžujemo ugovor s jednim od najdugovječnijih sponzora Kluba. Danas OTP, nekada Splitska banka, ponosni je sponzor Hajduka već desetljećima, ne možemo se ni sjetiti koliko dugo ova suradnja traje. Nadamo se da će ovo sponzorstvo, baš kao i Hajduk, živjeti vječno. Nakon generalnog i tehničkog sponzora, OTP banka je treći najveći sponzor Kluba. Produžili smo ugovor do polovice 2021. godine i ovim putem se želim iskreno zahvaliti OTP banci na ukazanom povjerenju.

Konferenciji za medije su prisustvovali i prvotimci Hajduka Josip Juranović i Filip Bradarić, koji u Hajdukovom kalendaru za 2020. u mjesecu siječnju utjelovljuju upravo djelatnike OTP banke.

Član Uprave OTP banke, Zvonimir Akrap je istaknuo:

– Nastavljamo nekoliko desetljeća dugu tradiciju sponzorstva Hajduka i iako sam i ja već odavno naučio da se za Hajduka navija istim srcem i kad gube i kad tuku, ipak mi je kao sponzoru veliko zadovoljstvo vidjeti tablicu na kojoj se motamo oko prvog mjesta ili smo na prvom mjestu. Na novom Hajdukovom kalendaru nogometaši su pokazali da bi se možda dobro snašli i u banci, u našoj radnoj sredini, a pouzdano znam za kolege koji bi sve na svijetu dali da zaigraju za Hajduka pa možda i tu možemo proširiti suradnju… Naravno, malo se šalimo, ali lijepo je vidjeti kad sponzorstvo ne ostaje samo na potpisivanju ugovora i ispunjenju ugovornih stavki jedne i druge strane, nego kad oba društva pokušavaju oplemeniti i proširiti suradnju na ovakve nove i inovativne načine. Od srca želim Hajduku što bolji uspjeh do kraja ove sezone, a vaša OTP banka je tu uz vas. Naravno, i kad gube i kad tuku uvik vjerni svom Hajduku, ali ipak draže nam je kad pobjeđujete!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime