Hit mjuzikl za djecu “Mi o vuku” stiže u Split i Hvar: U glavnoj ulozi pjevač Bojan Jambrošić

Mjuzikl 'Mi o vuku' u Splitu gostuje 26. siječnja u dvorani Lora s predstavama u 12 te u 17 sati, a u Hvaru u galeriji Arsenal 27. siječnja u 12 sati


Hit mjuzikl za djecu koji je dva mjeseca uoči premijere u Zagrebu rasprodao dvoranu Lisinski stiže u Split i Hvar! Mame, tate, djedovi i bake, zapišite u svoje kalendare 26. i 27. siječnja jer u Split i u Hvar stiže najnoviji mjuzikl ‘Mi o vuku‘ koji će razveseliti mališane.


Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice!

Mjuzikl ‘Mi o vuku’ je poseban. Ponajprije što djeci donosi formu mjuzikla koju nemaju prilike često upoznati. Glavnu ulogu mjuzikla nosi pjevač Bojan Jambrošić koji je osvojio srca gledatelja diljem Hrvatske izvedbama i preobrazbama u televizijskom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Redatelj Robert Bošković, iako mlad, potpisuje mnoge velike redateljske zalogaje uključujući i nedavno premijerno odigranog ‘Trubadura’ u splitskom HNK.

Uz sve to ovaj izvrsni kazališni komad može se pohvaliti brojnim pamtljivim songovima i igrama riječi namijenjenim edukativnoj zabavi upravno onih najmlađih, djece predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole.

Sam mjuzikl poigrava se tematikom klasičnih bajki braće Grimm stavljajući ih u djeci razumljiv kontekst suvremenog doba i tehnologije koju ono nosi. Tim spojem baca se novo svjetlo na klasične priče u želji da se djecu na zabavan način poduči nužnosti kritičkog razmišljanja,a ne samo pukog primanja informacija kojima su bombardirana sa svih strana od elektroničkih medija te kreativnosti, toleranciji i osjećaju za pravdu.Mjuzikl ‘Mi o vuku’ donosi nam poznata zagrebačka producentska kuća B GLAD produkcija koja je još 2010. prodrmala hrvatsku kazališnu scenu postavljanjem mjuzikla ‘Footloose’ te od tada nižu uspješnice.

Povodom gostovanja producent Tadija Kolovrat iz B GLAD produkcije nam je rekao:

– Iznimno me raduje što ćemo prije premijere odigrati dvije predstave u Dalmaciji, a posebno zahvaljujem Gradu Hvaru koji se svojski potrudio da naš mjuzikl hvarska djeca vide prije ostatka Hrvatske. Nadam se da je ovo početak duge i uspješne suradnje.

Predstava je namijenjena djeci predškolske dobi i nižim razredima osnovnih škola.

Mjuzikl ‘Mi o vuku’ u Splitu gostuje 26. siječnja u dvorani Lora s predstavama u 12 te u 17 sati, a u Hvaru u galeriji Arsenal 27. siječnja u 12 sati.

Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 40 kuna.

Karte za splitske izvedbe mogu se kupiti od ponedjeljka, 21. siječnja, na blagajni Lore od 15 do 19 sati ili online u sustavu www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

Ulaznice za hvarsku izvedbu su u prodaji online na croatia-tickets.com ili se mogu rezervirati na 091 528 4304.

Više informacija na Facebook stranici Amadeus events.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime