Hajdukov službeni kalendar za 2020. godinu od danas u prodaji

Kroz 13 fotografija igrači Hajduka su ušli u ulogu raznih zanimanja kojim se bavi veliki dio hajdučke obitelji i s osmijehom obavljali njihove svakodnevne radne zadatke


Bliži nam se jedan od najljepših perioda u godini – Božić i Nova godina, a jedan od već tradicionalnih poklona je i službeni kalendar HNK Hajduk. Inspiraciju za ovogodišnji kalendar su pronašli u vjernim navijačima, njihovom svakodnevnom životu i različitim poslovima koje obavljaju.


Kroz 13 fotografija igrači Hajduka su ušli u ulogu raznih zanimanja kojim se bavi veliki dio hajdučke obitelji i s osmijehom obavljali njihove svakodnevne radne zadatke. Hajduk je svaki dan, svuda oko nas, svih 365 dana u godini.

“Hajduk je meni sve, s njim u mislima i danas se budim i idem na počinak.” – riječi su legendarnog Vladimira Beare koje opisuju Hajdukovo značenje brojnim navijačima Bijelih.

– Živopisne fotografije ukoričene su u kalendar kojeg od danas možete pronaći na policama trgovina. Želimo se zahvaliti svima koji su odvojili dio svoga radnog vremena i objeručke prihvatili sudjelovanje na snimanju, poručili su iz Kluba.

Fotografije ovogodišnjeg kalendara djelo su službenog fotografa HNK Hajduk Roberta Matića, dok zahvale za vizual kalendara idu dizajneru HNK Hajduk Goranu Deniću.Kalendar će se prodavati po cijeni od 40 kuna te danas kreće ekskluzivna prodaja u Tommy prodavaonicama.

Od utorka ‪19. studenog‬, osim u Tommy prodavaonicama, službeni kalendar moći ćete pronaći i u našem Fan shopu Poljud i Fan shopu Grad, na službenom web shopu, u prodavaonicama našeg partnera Cro fan shop te na prodajnim mjestima Tiska.

#Hajdukjesvakidan

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime