Doznali smo troje Supertalent finalista: Damiano Roi, Stella Schollaja i Hayford Okine

Deset sjajnih polufinalista predstavili su najbolje od sebe, ali samo njih troje Supertalent su finalisti!


Prva emisija Supertalenta Nove TV uživo iznjedrila je i prve finaliste showa – Damiano Roi i Stella Scholaja plasirali su se u finale zahvaljujući najvećem broju glasova gledatelja, dok je trećeg finalistu odlučio žiri, a odabrao je Hayforda Okinea.


S novom opernom arijom u grandioznom stilu predstavio Damiano Roi iz Maribora. „Vi ste takav pjevač, vokal, sve što sam rekla na audiciji, a sve sam rekla od srca. Ta Vaša skromnost, ljubav prema pjevanju, to je čisti pogodak. Vi ste meni apsolutni hit!“ oduševljena je bila Maja.

Martina je kazala kako joj se audicijski nastup nešto malo više svidio. „Vjerujem da je ipak malo odigralo to što ste ukrali sopranima ariju. Fraze su bile jako kratke, isprekidane dahom, međutim, unatoč svemu tome Vaša snaga je ljudska hipersenzibilnost koju se ne sramite pokazati kao muškarac“, dodala je Martina, a i Davor je priznao kako je osjetio „natruhe slane tekućine“ u svom oku.

S vlastitom pjesmom ‘Love is disease’ predstavila se Stella Scholaja i još jedanput emocionalno prodrmala žiri. „Stella sama po sebi nosi snagu osobnosti i duha koja je toliko snažna da samom činjenicom da dođe na ovu pozornicu je vrijedno divljenja, a uz sve to nudi jednu kvalitetu, daješ snagu dugima“ poručila joj je Martina.

Maja je kazala kako ju fascinira njezina lakoća pjevanja, a Davor je komentirao: „Za mene što god ti napraviš na ovoj pozornici ili ne napraviš si vrijedna divljenja i pažnje!“.

Kralj balansa iz Gane, Hayford Okine, ovoga puta balansirao je s trskama bambusa i ponovno oduševio žiri. „Tvoj nastup na audiciji je bio jedan od najboljih sezone, ovo je sada još moćnije od noževa. Ne znam kako to radiš, nisi se prijavio kao mađioničar, ali činiš čuda!“ kazao je Janko. S njim se složila i Maja. „Mirno, moćno i rekao bih nastup s puno dubljom porukom nego li smo svjesni“ zaključio je Davor.

Breakdanceri Kristijan i Kristijan transformirali su se u astronaute, a osim breakdancea, pokazali su i neke druge plesne stilove. „Meni je toliko drago da je netko u životu poslušao moj komentar! Ovaj nastup, tko god da je koreografiju radio, bio fantazija!“, poručila im je Maja koja im je na audicijskom nastupu zamjerila neatraktivnu koreografiju. „Bilo je fora vidjeti salsu i ostale plesove, a posebno me fascinirali oni pokreti power moves. Top ste!“ dodao je Davor.

S posljednjim nastupom u prvoj emisiji uživo, publiku i žiri zabavila je plesna skupina Universe dance crew, a inspiraciju za nastup pronašli su u, kako su kazali, vlastitim životnim putevima. „Netko tko je radio vašu koreografiju si je dao jako puno truda. U šumi svega što ste prikazali se krije dosta dobrog i kvalitetnog plesa. Nastup vam je bio jako dobar, mislim da ga treba par puta pogledati da čovjek polovi što ste sve htjeli reći. Bili ste odlični, top topova!“ komentirao je Davor, a Janko je dodao: „Prošli puta nas je oduševila vaša energija, sigurnost, sada ste to prošili, imali ste priče, pantomimije, glume, svega je bilo. Sve skupa je mrak!“

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime