Na jednom portalu objavljena je fotografija skupocjenog automobila i to ne bilo kakvog već, Lamborghinia – Aventadora S (iako se u objavi nagađalo o kojem se točno automobilu radi) nepropisno parkiranog u blizini poznatog splitskog kafića – kluba na Splitu 3.
Fotografija je izazvala puno polemike uz komentare kako su ga svi koji su prošli pored njega fotografirali, ‘udarali’ selfije sa skupocjenim automobilom, pa primijetili i kako se ‘iz obližnjeg Audija redovito prošetavao neki muškarac za kojeg se pretpostavlja da je čuvao spomenuti automobil’ – prema riječima portala na kojemu je osvanula fotografija.

U našu redakciju javio se čitatelj (podaci poznati redakciji) od kojega doznajemo da je riječ o najjačem modelu Lamborghinia – Aventadoru S čiji V12 motor proizvodi čak 740 konjskih snaga a kojemu se cijena s hrvatskim (i to – pazite sad – splitskim) tablicama sa svim plaćenim doplatama, porezima i trošarinama kreće oko nevjerojatnih četiri milijuna kuna, što znači da se na račun ovog auta dobro napunio i državni proračun. A doznali smo i u čijem je vlasništvu skupocjeni crveni limeni ljubimac.

Vlasnik ‘razjarenog bika’ je mladi poduzetnik Hrvoje Milavić, sin bivšeg vlasnika trgovačkog lanca Studenac i jednog od najbogatijih Hrvata Josipa Milavića, koji je, podsjetimo, prošle godine svoj 100%-tni udio prodao poljskom fondu Enterprise Investors.
O mlađem Milaviću nema puno podataka osim da je vlasnik tvrtke za poslovanje nekretninama ‘Stomorica’ koja je za čak 30 milijuna kuna kupila atraktivnu parcelu bivšeg kolodvora u Omišu pobijedivši u napetoj javnoj licitaciji splitsku tvrtku Tommy. Na bivšem omiškom kolodvoru sada su u tijeku radovi na budućem poslovno-stambenom centru.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime