A u šta san se uvalila! Šta me natenta da sve ovo objavin o sebi! Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi mi svekrva ovo mogla pročitat. Luda ja zaboravila najvažnije – pa ona ima Facebook!!! Sve ona prati, što znači da je i ovo pročitala! A lipo ti san se razotkrila!

Džaba mi što san dosad sve robon i šminkon prikrivala. Kad čovik ne iđe za tin i ne misli svojon glavon! Mater me cili život učila da ne kazivan svoje posle i da buden pametna, a ja sebe ovde iskudila: glava koda si je tavon opalio, celulita priko svake mire, imuniteta ni za lika, od velika san trošarluka – kliko san samo kupaći kupila! Eto sad mojoj svekrvi dokaza da joj je sin bolji od mene – sebe san ogadila, a njega u zvizde iskovala, o njemu sve najbolje pisala. I zato mi sad nije pravo kako san se izletila! Jesan li mogla išta lipo o sebi reći, nadodat koju?! Još kad se sitin kako mi je jučer rekla da joj mene i nije vele ža, mislila san da ću puknit od muke! A kako je samo bila sritna kad je čula da joj je sinu nalaz na koronu negativan! Prvala je od sriće.

Da je mogla, doletila bi prvin avionon da ga zagrli. Razumin ja da je svakoj materi njezino dite najdraže i najbolje. Isto san se nadala da san joj i ja bar malo draža. Đava mi nije da mira pa san je jopet nazvala ne bi li prominila jučerašnji iskaz i i rekla da se samo šalila. Ma jok! I kliko god ja navaljivala, ona iskaz ne minja! Da su nan baren takvi svidoci na sudovima, čvrsti i nepokolebljivi i da ji ne moreš podmitit, a ne jedan dan vako, drugi nako! Ko zna kako bi ova naša Lipa izgledala! Mnogi bi završili iza rešetaka, di in je i misto.

Lipo je kad čovik drži do svoje riči. Zna to i moja svekrva, zato i dalje tira po svom kad kaže da joj je za nas velike lako, al’ ža joj puno dice. Ne more prižalit što ji nisan ranije poslala doli k njoj, da ne moraju čamit u izolaciji. Ma ja isto ne virujen da joj i ja nisan zadala veliki stra i brigu, poznan ja nju dobro.

Možda se meni od ove fibre samo pričinilo pa se bezveze plašin i mislin da će me ona sada drugačije gledat. Al’ ako me dosad nije upoznala, unda stvarno neman šta dodat. Ja nju volin i znan da nije mislila ništa loše. Ipak san ja žena s kamena pa morebit misli da ću se brže okopertat. I sad javno moran pobit onu staru koja kaže da se svekrve i neviste ne vole: otkad san došla u njiovu kuću, privatila me ko svoje dite i nijednu mi ružnu rič nije uputila. Dakle, vridi ona Kako siješ, tako ćeš i žeti! Lipo ja prema njoj – a ona meni iston miron!

Ipak ću ja, za svaki slučaj, popit one puste vitamine i minerale koje mi je susjeda ostavila u kesi isprid vrata (niko se jadan ne usudi ni pozvonit od stra da ga virus ne bi dovatio). Vitamini će valjda učinit svoje i malo ću nadoć prije nego dođen prid svekrvu i ostalu muževu rodbinu. Mater bi mi bila najsritnija da popijen sav magnezij jer je dobar za mišiće i pamćenje. Zna ona da ja dikad zaboravljan. Ma on je dobar za sve, al’ ja ga najradije ne bi pila!Tako barem iman veću šansu da zaboravin cilu štoriju s koronon.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime